donderdag 14 april 2011

Rommelmarkt 17 april in De Zilk

Ik wil graag jullie aandacht even vestigen op de aankomende rommelmarkt op 17 april in De Zilk. 
Wij zullen daar ook aanwezig zijn bij de Loterij kraam van mijn broer en schoonzus.
Je kunt daar enveloppen kopen waar mogelijk een lotnummer van een prijs in zit of een mispoes, de opbrengst komt ten goede aan Jeugdwerk De Zilk. Lees verder hieronder.

Rommelmarkt 17 april

Donderdag 7 april heeft het Jeugdwerk weer haar ronde gedaan en oude spulletjes bij de inwoners van De Zilk opgehaald. Daar hebben zij weer vele bruikbare, mooie spullen opgehaald en al deze spullen worden nu gesorteerd, getest en geprijst en liggen straks klaar in onze kramen om aan u verkocht te worden.
Op zondag 17 april uur bent u weer van harte welkom op onze jaarlijkse Rommelmarkt die geopend is van 10:00 uur tot 15:00.

De Rommelmarkt van het Jeugdwerk De Zilk valt dit jaar samen met de Mozaïekenwedstrijd en De Zilk Culinair. Om er één groot festiviteitenterrein van te maken zal de Rommelmarkt daarom aansluiten aan het terrein van De Zilk Culinair op de Zilkerduinweg. De Rommelmarkt zal dit jaar plaats vinden op het terrein van de voormalige zoutopslag aan de Zilkerduinweg (naast de tennisvereniging) Van 10:00 uur tot 15:00 is de rommelmarkt geopend.

De gehele opbrengst komt ten goede aan de Zilkse jeugdleden. Zij kunnen daarmee spulletjes kopen om te knippen, plakken, schilderen, zagen, boren, toneelstukjes te spelen, kokkerellen en noem maar op. Daarnaast bekostigen zij ook voor een groot gedeelte het jaarlijkse, immer populaire zomerkamp. Tot de 17e!


Groet en misschien tot in De Zilk.

Peter en Janny

2 opmerkingen:

Miranda Bos zei

Hoi Peter en Janny,
Leuk een rommelmarkt ... ik kan er helaas niet bij zijn, want ik ben dit weekend mijn eerste prijs van mijn Noordkaap foto aan het innen ... ik zit namelijk in Helsinki! :-)

Groetjes en fijne avond!
Miranda

Ghita zei

Hoi Peter en Janny,
Hoe is het gegaan met de rommelmarkt en loterij?
Nog veel geld opgehaald voor de Zilkse jeugd. Wel een mooie dag en vast wel druk met al die bollentoeristen.

groetjes Ghita